صادرات سیب‌زمینی تا پایان سال ممنوع شد اصلاح قیمت انرژی اجتناب‌ناپذیر است؛ هنوزتصمیمی درباره بنزین نگرفته‌ایم وزیر اقتصاد: محدودیتی برای تأمین مالی بازسازی پارس جنوبی وجود ندارد تأمین بنزین بدون وقفه ادامه دارد افزایش چشمگیر ذخایر سوخت مایع زمستانی به 3.2 میلیارد لیتر قیمت پایانی طلا و سکه چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵/ سکه ۲۱۶ میلیون را رد کرد؟ + جدول آخرین قیمت دلار و انواع ارز‌ها امروز ۴ شهریور ۱۴۰۵/ اصلاح قیمت آغاز شد + جدول حذف چک رمزدار/ چک تضمین‌شده از ۷ مهر آنی پرداخت می‌شود نحوه محاسبه حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۵؛ اعلام کف و سقف حقوق آغاز واردات خودرو‌های کارکرده + قیمت و شرایط ثبت نام پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت دلار  افزایش می‌یابد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ / بازار طلا بازهم کاهشی می‌شود؟ + جدول قیمت طلا و سکه زمان واریز مرحله جدید کالابرگ اعلام شد / این گروه از مشمولان فردا شارژ می‌شوند + جزییات آخرین قیمت خودرو امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ | آخرین نرخ بازار ایران خودرو و سایپا

وزیر اقتصاد: محدودیتی برای تأمین مالی بازسازی پارس جنوبی وجود ندارد

مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر ضرورت تسریع در بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده پارس جنوبی گفت: هیچ محدودیتی نباید در مسیر تأمین مالی این طرح‌ها وجود داشته باشد و هرگونه مانع و بروکراسی در این زمینه باید برای رفع آن به وزارت اقتصاد منتقل شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 August 27
کد خبر: ۳۱۷۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، سیدعلی مدنی‌زاده پنجشنبه پنجم شهریور به همراه ارسلان زارع استاندار بوشهر و جمعی از مدیران استان، از تأسیسات آسیب‌دیده پارس جنوبی بازدید کرد و در جریان آخرین اقدامات انجام‌شده برای بازسازی این تأسیسات قرار گرفت.

مدنی‌زاده پس از این بازدید در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز عملیات بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده اظهار کرد: فعالیت‌های بازسازی با جدیت و سرعت بالا آغاز شده و مجموعه‌های مختلف در این زمینه پای کار هستند.

وی با قدردانی از همکاری مجموعه‌های بانکی، به‌ویژه بانک تجارت، افزود: خوشبختانه با جدیت و غیرت مجموعه‌های مختلف، روند بازسازی آغاز شده و اقدامات لازم در حال انجام است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر ضرورت رفع موانع مالی پروژه‌های بازسازی تصریح کرد: در تهران نیز تمرکز ما بر رفع موانع تأمین مالی است و تأکید کرده‌ایم که هیچ مانعی در مسیر تأمین مالی بازسازی تأسیسات پارس جنوبی وجود نداشته باشد.

وی ادامه داد: هر جا بروکراسی، محدودیت یا مانعی در مسیر تأمین مالی وجود دارد، باید به وزارت اقتصاد منتقل شود تا برای رفع آن اقدام کنیم.

مدنی‌زاده با اشاره به برنامه زمان‌بندی بازگشت ظرفیت‌های تولید گاز گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، تلاش می‌کنیم تا پایان امسال نیمی از محدودیت‌های گازی برطرف شود و بخش باقی‌مانده نیز پیش از زمستان سال آینده به نتیجه برسد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر مهم‌ترین محدودیت پیش‌رو، زمان مورد نیاز برای ساخت و تکمیل تأسیسات است و سایر موانع باید با همکاری دستگاه‌های مسئول برطرف شود.

وزیر اقتصاد همچنین بر ضرورت همراهی دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های بانکی برای شتاب‌بخشی به روند بازسازی تأسیسات پارس جنوبی تأکید کرد و گفت: هدف این است که با تأمین به‌موقع منابع و رفع موانع، ظرفیت‌های آسیب‌دیده هرچه سریع‌تر به مدار تولید بازگردد./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار